Παρασκευή, Φεβρουαρίου 18, 2005

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΟΜΜΑ

--
Στην προσπάθεια μου να συμμετέχω στην τοπική οργάνωση της περιοχής μου, αλλά και από τις παρεμβάσεις ορισμένων πρωτοκλασάτων στελεχών διαπιστώνω ότι δεν κατανοούν την έννοια του ανοιχτού κόμματος. Είναι αναγκαίο να κυκλοφορήσει σύντομα ένας πρακτικός οδηγός για το ανοιχτό κόμμα με παραδείγματα ώστε να γίνει κατανοητό από όλους τι σημαίνει ανοιχτό κόμμα για το στέλεχος μιας τοπικής οργάνωσης, για ένα στέλεχος που έχει εκλέγει με υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ, σε ένα σώμα( Συνδικαλιστική Οργάνωση, Δημοτικό ή Νομαρχιακό Συμβούλίο, Βουλή ή Ευρωβουλή κλπ…) και για τα στελέχη που εργάζονται κεντρικά στο ΠΑΣΟΚ.

Υπάρχουν πολλά αντί-παραδείγματα, προσλαμβάνουν γνωστούς τους χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια, φτιάχνουν επιτροπές με τους φίλους τους κλπ. Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

Το «ανοιχτό κόμμα» είναι η Δύναμη του Προέδρου μέσα από την υλοποίηση του ανοιχτού κόμματος θα φτιάξει το ΠΑΣΟΚ που θα αναγεννήσει την Ελλάδα με ένα νέο όραμα ανάπτυξης βασισμένο στην γνώση, την αξιοκρατία και την διαφάνεια που δεν θα στηρίζεται μόνο στην «δίψα» ορισμένων για εξουσία.

Αυτή είναι η δική μου γνώμη αλλά και όσων γνωρίζω που υποστηριζούν την προσπαθια του «Γιώργου» και όλοι είμαστε φίλοι και περιμένουμε να «ανοίξει» το ΠΑΣΟΚ για να συμμετέχουμε ουσιαστικά.

Φιλικά,

Γ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

Υ.Γ. Ας γίνει κατανοητό ότι τα στελέχη δεν είναι «εξουσιαστές» των «οπαδών» αλλά «λειτουργοί» που έχουν επιλέξει να υπηρετούν το κοινό συμφέρον.

--

Δημοσιεύθηκε στο democracy.pasok.gr



Σχόλια: Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]